Veluwsch genieten

Van harte welkom op camping De Meulebarg! Een rustige veelzijdige familiecamping voor uw vakantie met camper, ( sta) caravan of tent maar ook met bungalow en stacaravanverhuur. Prachtig gelegen aan de rand van het dorp Elspeet. Dus op wandel- en fietsafstand van de bakker, supermarkt en kerk. Het dorp ligt midden op de Veluwe, omringd door kenmerkende bossen en heidevelden. Elspeet is de perfecte plaats om uit te rusten en te recreëren.

Kijk voor meer informatie over het dorp op www.elspeet.org.

Op De Meulebarg wordt de zondagsrust hoog gewaardeerd. Daarom is de camping op zondag gesloten en is aankomst en vertrek op die dag niet mogelijk. In de mei-, zomer- en herfstvakantie is er een recreatieteam met aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud. Kortom: De Meulebarg is een camping waar elke familie zich thuisvoelt. Wij ontmoeten u graag!

Klik hier en maak kennis met Camping de Meulebarg

 

amping De Meulebarg is een rustig gelegen camping aan de rand van het dorp Elspeet. Elspeet is een klein dorp gelegen te midden van duizenden hectaren bos en hei. Elspeet is centraal gelegen op de Noord-Veluwe. In een straal van 15 km. treft u Harderwijk, Apeldoorn en Kootwijk aan. Elspeet grenst aan het kroondomein, één van de mooiste natuurgebieden van ons land Op de Veluwe liggen honderden kilometers fietspad.