Lees alles over Wiesensee

TOPLOCATIE AAN HET WATER

Camping Wiesensee

Een camping in Hemsbach, Baden-Württemberg, gelegen aan een meer/recreatieplas. De camping heeft plaatsen met afbakening en met enige schaduw. Wiesensee ligt nabij een zandstrand. De camping beschikt over een speeltuin.

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. De camping beschikt over een buitenzwembad en verwarmd buitenzwembad. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in een meer/recreatieplas.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

Genieten met een grote G

Camping WiesenSee

website: Camping WiesenSee

Ulmenweg 7
D-69502 Hemsbach

Uw droomhuis in Duitsland.

De “Riviera” van Duitsland

Gelegen aan de berg straat, de riviera van Duitsland tussen Heidelberg en Darmstadt biedt Hemsbach een uitgesproken mild klimaat welke natuurliefhebbers uitnodigt om te komen wandelen of fietsen. Een wonderbare omgeving  om van te genieten en tot rust te komen.

Naast bovenstaande zijn er vele moderne  vrije tijds en sport mogelijkheden, verschillende feesten, culturele festivals die deze stad bijzonder maken.

Hemsbach is een kind en familie vriendelijke stad, er is altijd wat te doen.