• Recreatiepark de dikkenberg

    Rust, Ruimte, In de Gelderse Vallei kunt u nog stijlvol in alle rust recreëren !

    Recreatiepark de Dikkenberg
  • Recreatiepark de Dikkenberg
  • recreatiepark de dikkenberg
  • Recreatiepark de Dikkenberg

Recreatiepark de Dikkenberg

Vakantievierders vinden op Recreatiepark de Dikkenberg tal van faciliteiten die een wezenlijke bijdrage leveren aan een geslaagd verblijf. Ook in de directe omgeving wemelt het van de mogelijkheden om heerlijk te ontspannen.

Realiseer op deze unieke locatie uw eigen recreatiewoning, nog enkele huur en koopkavels beschikbaar !.

Bij de receptie kunt u terecht voor alle informatie over het park en de omgeving. Hier worden tevens fietsen en skelters verhuurd.

De Dikkenberg beschikt over voorzieningen als een zwembad, tennisbaan, midgetgolfbaan, tafeltennistafels, een sportveld, trampolines en fiets- en skelterverhuur. Ook voor een hapje en drankje hoeft u het terrein niet te verlaten: het recreatiepark is voorzien van een bruin café, terras, snackbar en Italiaans restaurant. Tot de overige faciliteiten behoren onder andere een recreatieruimte, wasserette, gratis internet in en rond de horeca, speeltuin en een kinderclub met animatieteam.

Ook met vrienden of familie heerlijk ontspannen een balletje slaan, behoort bij De Dikkenberg tot de mogelijkheden. De tennisbaan kan bij de receptie per uur afgehuurd worden. Heeft u meer zin in een stevige partij voetbal of een potje pingpong? Het recreatiepark beschikt over een over een sportveld en diverse tafeltennistafels.

De omgeving van Recreatiepark de Dikkenberg leent zich uitstekend voor de mooiste fiets- en wandeltochten.

De veelzijdige natuur is tenslotte nooit ver weg. De bossen van de Veluwe, uitgestrekte heidevelden, het prachtige agrarische gebied Het Binnenveld en, niet te vergeten, de Rijn met haar schitterende uiterwaarden; vanuit De Dikkenberg heeft u het allemaal binnen handbereik.

Maar er is meer dan natuur alleen dat de omgeving zo aantrekkelijk maakt. Ook attracties als Burgers’ Zoo, Julianatoren, Ouwehands Dierenpark, het Kröller Müllermuseum, het Openluchtmuseum, het Watermuseum, de Apenheul en Paleis ’t Loo zijn vanuit de Dikkenberg eenvoudig bereikbaar. Tot slot mag ook een bezoek aan de binnensteden van Arnhem en Wageningen, of de markten van Ede en Bennekom zeker niet vergeten worden.

Recreatiepark de Dikkenberg; exclusief genieten !

Recreatiepark de Dikkenberg biedt ruime faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, tennisbaan, speeltuin, midgetgolfbaan en een gezellige horecagelegenheid met onder andere een bruincafé, restaurant en een snackbar.

Uitstapjes in de regio zijn het Kröller Muller Museum op de Hoge Veluwe, de Apenheul in Apeldoorn of gewoon een tochtje op de Veluwe met onder andere het Kootwijker Zand als tussenstop. Het rivierengebied ligt ook vlakbij. Bennekom is centraal gelegen in Nederland en gemakkelijk bereikbaar door de snelweg die in de buurt ligt.

De Dikkenberg is één van de meest veelzijdige recreatieparken van Nederland en biedt daardoor werkelijk voor elke investeerder en recreant wat wils. Zo is er een gedeelte met exclusieve parkwoningen, een prachtig aangelegd chaletpark, een fraai en ruim opgezette camping en, last but not least, Landgoed Panorama, een bosrijk gedeelte van het park met vrijstaande, rietgedekte boerderijvilla’s. Naast die veelzijdigheid levert ook het brede aanbod aan faciliteiten een belangrijke bijdrage aan het feit dat De Dikkenberg alom bekendstaat als één van de meest ideale recreatieparken om te investeren en/of te recreëren. Het park beschikt over alle voorzieningen die ieder verblijf er op voorhand tot een geslaagde vakantie verheffen.

Recreatiepark de Dikkenberg

Panoramaweg 27

 

6721MK Bennekom