Recreatiepark de Weeltenkamp

Uw eigen recreatiewoning op een unieke plek tussen de Veluwe en de IJssel.

Recreëren aan de rand van de Veluwe en uitstekend bereikbaar vanuit het hele land!. Recreatiepark De Weeltenkamp in Gelderland staat bekend als een recreatieoord voor echte rustzoekers. Rustzoekers die tegelijkertijd de keus willen hebben uit tal van activiteiten in de omgeving. De Weeltenkamp biedt u prachtige kavels met een eigen recreatiewoning naar wens. Genieten dus van rust en van de gezelligheid van andere bewoners, maar daarnaast ook van ontspanning in allerlei vormen. Het hele jaar door!

Recreatiepark de Weeltenkamp

De Zanden 215
7395 PG  Teuge
 
 
 

Bezichtiging kan op afspraak: 

       bel 036-5348623

Genieten van een eersteklas tweede huis.

Een stijlvolle RSP Recreatiewoning voorzien van alle luxe en comfort in een oase van rust en ruimte, wie wil dat nou niet?.

U kunt zorgeloos gaan genieten in uw eigen recreatiewoning op een mooie plek op Recreatiepark de Weeltenkamp. dit is precies wat u zoekt. Denkt u eens aan een heerlijk ontbijt aan de rand van de weilanden, in de zon op uw eigen royale terras ! Ziet u zich al zitten ? een RSP woning biedt u alle comfort die u zich maar wensen kunt.

De woningen

De woningen worden uitgevoerd in onderhoudsarme gevel materialen waarbij de kunstof kozijnen niet zullen ontbreken. eventuele bij behorende luiken kunnen een prachtige landelijke uitstraling geven. De verschillende mogelijkheden aan moderne materialen en kleuren geven een leuk contrast aan het geheel en maakt boven alles het geheel onderhoudsarm.

Eenmaal binnen geeft de CV een comfortabele warmte, een royale mooi afgewerkte living geeft u gelijk het gevoel van thuis. De keuken wordt naar kleur en typekeuze uitgevoerd en heeft standaard een koelvriescombinatie, een rvs kookplaat met vonkontsteking voor aardgas, een afzuigkap en een ronde rvs spoelbak. Kortom van alle gemakken voorzien!.
Geniet van een goede nachtrust in een van de royaal uitgevoerde slaapkamers waar zelfs voldoende ruimte is voor een schuifkastenwand. Een prima plek om uit te rusten.

In de badkamer vindt u een ruime douchecabine, een praktisch badmeubel met berg ruimte en een hangend toilet. Een goede afzuiginstallatie zorgt voor een prima binnen milieu. De badkamer is fraai afgewerkt, het badkamer venster maakt de ruimte tot een lichte, luxe bad gelegenheid

Uw eigen recreatiewoning kan compleet afgeleverd worden met terras en tuin aanleg. Een luxe meubel pakket naar keuze is indien gewenst extra te leveren. Uw woning kan voor u geheel turn key worden opgeleverd, Wij adviseren u graag om uw droom te realiseren!

Wat heeft De Weeltenkamp u te bieden?

  • zeer ruim opgezette kavels
  • optimaal verzorgde paden
  • veel speelmogelijkheden op het terrein voor de kinderen
  • een jeu de boulebaan
  • kinderboerderij
  • recreatieruimte
  • internet op het hele park

Recreatiepark de Weeltenkamp steekt veel tijd en energie in het het park en de omgeving om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Wat zij daarin heel belangrijk vinden, is dat alles netjes en schoon is. Waar mensen genieten van rust en groen, is het ontzettend belangrijk dat het ook goed verzorgd is. Dat is niet alleen iets waar Recreatiepark de weeltenkamp zelf mee bezig is, maar dat realiseren de bewoners zich ook. Door de regels te respecteren, wordt er met elkaar voor een mooie omgeving gezorgd. Dat zie je aan de tuinen, de heggen, de paden… Alles ligt er verzorgd en goed onderhouden bij. Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding op het recreatiepark voor een bezichtiging van de diverse kavels en van de migelijkheden in de recreatiewoningen. Nieuwsgierig geworden? RSP Recreatiebouw ontvangt u graag voor een bezoek en een rondleiding over het recreatiepark De Weeltenkamp in Teuge, aan de rand van de Veluwe. Hopelijk tot ziens op het park!

https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-1-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-2-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-3-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-4-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-5-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-6-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-7-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-8-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-9-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-10-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-11-726x1030.jpg
https://www.rsp-recreatiebouw.nl/wp-content/uploads/Weeltenkamp-12-726x1030.jpg