• Waterpark Terkaple

    Natuurlijk genieten in Friesland

    chalet op maat
  • chalet op maat
  • chalet op maat

Lees alles over Waterpark Terkaple:

TOPLOCATIE AAN HET OPEN WATER

Direct de zeilen hijsen en dan picknicken op een van de vele eilandjes

In deze bijzondere omgeving worden een luxe, kleinschalig waterpark gerealiseerd: Waterpark Terkaple. Op kavels van 250 m2 worden recreatiewoningen gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen zoals hout en zink. De vier-, zes- of achtpersoons woningen worden bovendien onderhoudsarm gebouwd. Het onderhoud aan de buitenzijde wordt voor u gedaan, zodat u alle tijd hebt om te genieten van het goede leven.

Omdat ontspannen en privacy hand in hand gaan met elkaar, beschikt uw woning over een eigen aanlegplek. Als u daar hebt aangemeerd, loopt u zó uw privéveranda op. Daar is het met familie en vrienden prima toeven op comfortabele loungebanken. Ziet u zichzelf al zitten met een hapje en een drankje, uitkijkend over dat eindeloze, rustgevende water? Zowel het buitenterras als de woonkamer is een knusse verblijfplaats.

Iedere woning is voorzien van minimaal twee grote slaapkamers en een L-vormige keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. De badkamer is ruim en luxe. Door een dakraam in de woonkamer aan te brengen, is uw tweede thuis een aangenaam lichte plek.

Waterpark Terkaple heeft de beschikking over een restaurant/bistro. Zo gaat ontspannen zelfs nog verder dan uw eigen voordeur.

Waterpark Terkaple

GENIETSJE YN DE MOAISTE PROVINSJE FAN NEDERLÂN

Uw eigen Terkapler Hûs aan het water en met u sloep of zeilboot vaart u prachtig naar het Sneekermeer.
Het park ligt in Friesland op een eindpunt van een mooie vaarroute. Dat geeft een heerlijke rust en voor de kinderen volop veilig waterpret.
Het park is heel gezellig opgebouwd en gelegen tegen een van oudsher mooie groenstrook. Door de speelse waterwegen ligt elk huis met de veranda aan het water.

Terkaple dorp aan de Friese Meren

Waterpark Terkaple

website: Waterpark Terkaple

Skûtmakkerspôle 8
38542 AJ Terkaple

Bezichtiging modelwoningen kan op afspraak: bel 0900-8486

Uw droomhuis aan het water.

Omdat ontspannen en privacy hand in hand gaan met elkaar, beschikt uw woning over een eigen aanlegsteiger. Als u daar hebt aangemeerd, loopt u zó uw privéveranda op. Daar is het met familie en vrienden prima toeven op comfortabele loungebanken. Ziet u zichzelf al zitten met een hapje en een drankje, uitkijkend over dat eindeloze, rustgevende water? Een sfeerhaard in de gevel zorgt ervoor dat zowel het buitenterras als de woonkamer een knusse verblijfplaats is.
Iedere woning is voorzien van minimaal twee grote slaapkamers en een L-vormige keuken die voorzien is van inbouwapparatuur. De badkamer is ruim en luxe. Door een dakraam in de woonkamer aan te brengen, is uw tweede thuis een aangenaam lichte plek.

Friesland is watersport.

Maar “de mooiste provincie van Nederland” heeft meer te bieden. Zo zijn er weidse graslanden, ongerepte bossen, pittoreske dorpen en historische steden.  Daarnaast de cultuur en de traditie. Zo kent men in Friesland een eigen taal  en eigen sporten. De mensen zijn uiteraard trots op hun provincie en gebruiken en zijn ze nuchter, maar ze zijn vooral gastvrij.  Ze heten u dan ook graag van harte welkom!

TERKAPLE

Terkaple is een klein dorp in het Sneekermeergebied en is onderdeel van de gemeente “De Friese Meren”. Het dorp ligt uitermate gunstig voor het maken van lange of korte vaartochten. Vanaf uw locatie kunt u verschillende routes varen door een prachtig landschap afwisselend van weidse natuurgebieden naar de gezellige watersportdrukte.  Wat is er mooier dan per boot je boodschappen doen in Joure; naar een terrasje in het naburige Terherne of op het starteiland in de Sneekermeer varen. Binnen een vaartijd van een uur tot anderhalf uur kunt u Sneek, Langweer, Grou en zelfs het prachtige vaargebied rond Earnewâld bereiken.  Ook van dagtochten naar Heegermeer, Slotermeer en Tjeukemeer in dit vaarvriendelijke gebied  kunt u nog heerlijk nagenieten als u terug bent in uw comfortabele recreatiewoning.