Skip to main content

Stacaravan / chalets

4 Seasons Specials

Modern, duurzaam, energiezuinig en hoogwaardig zijn de ingrediënten voor de nieuwste energiezuinige en duurzame woningen uit de 4 seasons lijn.

De 4 seasons specials zijn woningen met speciale aandacht voor de plaatselijke omstandigheden. Zo kan het maar zo zijn dat een boom in de weg staat, er rekening gehouden moet worden met welstand of een monumentencommissie, voor ons geen probleem wij passen ons graag aan.

de 4 seasons lijn is uiterst innovatief, duurzaam en extreem energiezuinig.  Door de intensieve samenwerking tussen RSP Recreatiebouw en zijn toeleveranciers heeft dit unieke resultaat tot stand kunnen komen. Een succes verhaal die de transitie in de bouw onderstreept, een integrale benadering waarbij het beste van alle betrokken partijen resulteert een optimaal resultaat.

Duurzaam, Veilig en Energiezuinig !

Klik hier voor meer informatie

Altijd comfortabel genieten

RSP Recreatiebouw heeft al zijn krachten en ervaring gebundeld voor de realisatie van model 4 seasons. U, uw wensen en maximaal wooncomfort staan centraal in al onze bouw activiteiten en onze werkwijze is terug te voeren op 2 kernwaarden; Kwaliteit en gemak. Als u voor model 4 seasons kiest, kiest u voor puur kwalitatief hoogwaardige  bouw. Degelijkheid, raffinement, en oog voor detail zijn vanzelfsprekendheden. De fysieke kwaliteit van uw droomhuis is niet het enige waar u voor kiest, u kiest ook voor veel eigen inbreng, duidelijkheid ten aanzien van kosten en oplevering en voor zorgeloosheid.

Door de unieke architectonische bouwwijze van model 4 seasons en het gebruik van duurzame & energiezuinige materialen is deze woning bestand tegen alle weersinvloeden en volkomen onderhoudsarm. Want vakantie is tenslotte om tot rust te komen. Deze recreatiewoning biedt al het goede; solide, praktisch, duurzaam, energie &  onderhoudsvriendelijk.

Vraag hier onze brochure aan:    × Contact met een RSP medewerker