Skip to main content

Duurzaam & Energiezuinig wonen

Een drijvend huis

Of u nu opzoek bent naar een woonboot, woonschip, woonark, aquavilla, waterwoning, of een watervilla…het maakt ons niet uit, wij maken graag uw droom op het water waar. Een unieke locatie op het water waar u zich thuis voelt in een oase van rust, comfort , gemak en luxe dat maakt het leven zo mooi.

RSP Recreatiebouw levert een keur aan verschillende woonarken van traditioneel tot modern, eenvoudig tot het luxe segment.

Alle modellen worden duurzaam vervaardigd en worden naar uw wens gebouwd .

Wilt u ook heerlijk relaxen op uw eigen drijvend huis ?, bel ons voor een afspraak!

Duurzaam & Energiezuinig

RSP Recreatiebouw staat al 65 jaar voor innovatieve ontwikkelingen. Door het gebruik van de laatste ontwikkelingen in duurzame en energiezuinige materialen staat de kwaliteit van onze waterwoningen als een huis. De gepatenteerde Sandwich Panelen is een van onze laatste ontwikkelingen, deze garanderen u een hoge constructie stijfheid voor een maximale levensduur en een zeer hoge isolatiewaarde zonder te kort te doen aan de flexibiliteit van de indeling .

Laat u verrassen door de laatste ontwikkelingen en neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord !  Wonen op het water een klasse apart !

  Gewoon schitterend

  In een woord : “Schitterend” kun je het wonen op het water in een woonark wel noemen.
  Nog nooit kwam de natuur zo dichtbij, elk moment van de dag is het genieten, zowel van het weer in elk jaargetijde, als van de bezige watervogels en hun jongen.
  Het wonen op het water is een vakantiegevoel pur sang.

  RSP kan u helpen deze droom te verwezenlijken en u goed te adviseren.
  Wist u bijvoorbeeld dat een woonark gebrandmerkt moet worden alvorens ingeschreven te kunnen worden in het scheepsregister?
  Daarnaast zijn er tal van speciale details voor het goed functioneren van de techniek “aan boord”.
  In Nederland zijn tal van plaatsen waar woonarken zijn toegestaan, toch is het redelijk speurwerk om een ligplaats te verkrijgen, dan verschilt de aanschaf voor de ligplaats op basis van koop of erfpacht, of beide gedeeltelijk.
  Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als u uw bestaande woonark wilt vervangen voor een nieuw exemplaar.

  Klik hier voor meer informatie
  × Contact met een RSP medewerker