Skip to main content

Stacaravan RSP Junior;

Veelzijdig & Betaalbaar

Investeren in een eigen recreatiewoning is een kleine stap met het instap model de Junior. Deze woning wordt traditioneel gebouwd en is natuurlijk van uitstekende kwaliteit. RSP Recreatiebouw bouwt al 65 jaar naar ieders wens, zoekt u veel woning voor een lage prijs dan zit u met de Junior goed. De junior is een budget woning voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. RSP Recreatiebouw realiseert dit voor u !

U kent ongetwijfeld het gezegde;  “De ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde over de lage prijs allang vergeten is” nou dit is zeker niet van toepassing op de junior !.   De Junior bestaat uit speciaal geselecteerde kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen waarbij levensduur en gebruiksgenot voorop staan. Neem contact met ons op om u nader te laten informeren over de vele mogelijkheden die de Junior u te bieden heeft.

Klik hier voor meer informatie

Chalet RSP 4 Seasons:

Optimaal genieten in elk seizoen van het jaar.

Onze 4 seizoenen woningen zijn speciaal gemaakt voor 365 dagen gebruik, in welk seizoen van het jaar u ook zit u geniet altijd optimaal van deze woning, onderhoudsarm en uitstekend geïsoleerd.

Door het gebruik van de unieke Recreatie HSB Panelen kan RSP Recreatiebouw een hoge isolatiewaarde garanderen zonder te kort te doen aan de flexibiliteit van uw indeling . Door een super efficiënte indeling toe te passen geniet u maximaal van de grote van uw woning. Heeft u specifieke wensen of eisen aan uw woning ? maak u geen zorgen, in onze 4 Seasons woning is vrijwel alles mogelijk. De woningen worden compleet afgeleverd en zijn voorzien van alle hedendaagse gebruiksgemakken.

Ook de 4 Seasons is uitgerust met een functionele kwaliteit keuken van Bruynzeel, geheel naar uw smaak samengesteld en voorzien van alle keuken luxe die u zich wensen kunt. Het aantal slaapkamers, de grote van de badkamer en de mogelijkheid van een inpandige berging is allemaal bespreekbaar.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de 4 Seasons !

Een plek voor jezelf:

Hoe heerlijk is het uw eigen vakantieplek te hebben! Een plaats waar u tot rust komt, weg uit de dagelijkse drukte en wat doorgaans geen wereldreis is om er te komen.
Genieten doet u echt als het chalet volledig voldoet aan uw wensen maar zeker ook door de plaats waar uw chalet staat.
Nederland kent natuurlijk veel verschillende mooie natuurlandschappen, van de kust tot in het bos.
RSP Recreatiebouw kan u helpen de juiste plaats te vinden, waar u graag en zo vaak als u wilt de vrije tijd doorbrengt.

Maar er zijn ook andere mogelijkheden, misschien wilt u wel verhuren om toch een aanzienlijk stuk van de investering terug te verdienen en tegelijkertijd ook uw eigen vakantieplek te hebben. Wij adviseren u graag!
Maar wellicht heeft u al een oude stacaravan op een locatie die u helemaal bevalt en wilt u wat nieuws, ook dan kan RSP uw wensen invullen.

Bekijk hier onze brochure:

Brochure RSP Recreatiebouw

× Contact met een RSP medewerker