Skip to main content

Elke avond de zon in de zee zien zakken?

Een strandhuisje van RSP Recreatiebouw wordt samen met u ontworpen. Hierdoor wordt uw strandhuisje gekenmerkt met uw eigen en plaatselijke stijlelementen.

Een natuurlijke, rustige en gemoedelijke uitstraling, met respect voor de omgeving waarbij zorgvuldig gekozen is voor de gebruikte bouwmaterialen. Dit kan bijvoorbeeld zijn uit hout met een verweerde uitstraling, een beachy look door het gebruik van de kleur wit in combinatie met hout dat snel vergrijst. Hierdoor is een frisse rustige uitstraling gegarandeerd. Gaat u toch liever voor geheel kunststof of een ander materiaal ? geen probleem in overleg is veel mogelijk.

Uitgangspunten voor onze unieke strand huisjes zijn:

  • Duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen.
  • Materialen passend bij de omgeving en het strand.
  • Licht gewicht maar constructief hoogwaardig bouwen om het logistiek behapbaar te houden.

Nieuwsgierig geworden ?, maak vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen.

Misschien wilt u eerst eens proeven hoe het is om op het strand te verblijven dan kunt u ook een van onze huisjes huren bij:

Bent u zakelijk actief op het strand en heeft u de mogelijkheid om strandhuisjes voor de verhuur te plaatsen, dan zijn wij u uiteraard ook graag van dienst!

Klik hier voor meer informatie

Vrijheid aan de kust

Langs de Nederlandse kustlijn treft u op verschillende plaatsen de strandhuisjes van RSP aan.

Het vrijheidsgevoel op het strand is een gevoel dat je moet ervaren.

Het vergt wel enige kennis van zaken om een strandhuis te maken welke bestand is tegen de (hevige) elementen op het strand.

RSP bouwt dan ook strandhuisjes die de tand des tijds op het strand doorstaan, door toepassing van verzinkte frames, sandwichpanelen met polyester en diverse zand en zout bestendige materialen.

Qua uitvoering er veel mogelijk, denk daarbij bijvoorbeeld ook aan zonnepanelen met stroomopslag in accu’s waardoor de koelkast altijd koud blijft!

De locatie waar u uw strandhuis wilt plaatsen loopt veelal via de plaatselijke strandverenigingen, het is dan ook zaak dat u eerst met hen contact opneemt om in aanmerking voor een standplaats te komen.

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang onze RSP Recreatiebouw brochure.    × Contact met een RSP medewerker