Skip to main content

Wij leveren maatwerk!.

Wat niet past wordt pas gemaakt.

Soms heb je van die plekken waar niets standaards past. Geen probleem toch ? wij maken graag uw woning pas aan de locatie waar u de woning wilt hebben. Zo hebben wij al een woning om een boom heen gebouwd of een woning uit 3 delen gebouwd omdat de plek anders niet bereikbaar was. Wij zien dit niet als probleem maar als een uitdaging.

Ook onze speciaal op maat gemaakte woningen worden gefabriceerd met oog voor vakmanschap en kwaliteit.

Heeft u zo’n “moeilijke” plek ? neem vrijblijvend contact met ons op want wij gaan graag met u de uitdaging aan.

Een uitgesproken ontwerp.

Heeft u een duidelijk beeld van wat u wilt, iets wat nog niemand heeft gebouwd en wat als baan brekend aangemerkt mag worden ? Wij helpen u graag. RSP Recreatiebouw gaat graag de uitdaging met u aan, complexe vraagstukken zijn voor ons een uitdaging.

Wie wil er nou niet een woning op maat gebouwd met respect voor de natuur en zijn omgeving met daarnaast liefde voor het vakmanschap. Hierbij staat het comfort voor u als klant centraal maar uiteraard gemaakt volgens onze hoge kwaliteitsnormen.Kortom een woning zonder compromis!

Voordat u begint met het ontwerpen van uw woning, is het belangrijk om eerst uw situatie en uw woning wensen in kaart te brengen. Hoeveel kinderen heeft u? van welke leeftijd?, of gaan ze binnenkort het huis uit om te studeren? wilt u een rustige werkkamer? Houdt u van koken en moet een woonkeuken misschien wel het hart van de woning worden? Hoe zit het met ‘later’? is het slim om nu alvast rekening te houden met (toekomstige) slaap- en douchegelegenheid op de begane grond? Misschien wilt u de woning wel als beleggingsobject en wilt u maximaal rendement middels verhuur …….. het zijn zomaar een paar vragen.
RSP Recreatiebouw helpt u graag door alle vragen heen om uw uiteindelijke ultieme droom woning te kunnen realiseren.
Klik hier voor meer informatie

Zorgeloos bouwen.

Zonder zorgen uw plan laten realiseren.

RSP Recreatiebouw is een jonge en dynamische organisatie waar Service, Kwaliteit, Integriteit en Persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. Een eigen woning op een droom plek is immers een kostbaar bezit, er is toch niets mooier dan uw vrije tijd in alle rust door te brengen in de luxe van uw eigen woning.

Naast een aantal standaard instap modellen leveren wij vooral op maat gemaakte recreatiewoningen, waterwoningen en mantelzorgwoningen uit eigen fabriek die voldoen aan de huidige, moderne kwaliteitseisen. Op een professioneel opgezette productievloer worden kwalitatief hoogwaardige woningen gefabriceerd, wij noemen dat de woningen van de toekomst voorzien van het unieke RSP Label.

Het RSP Label is speciaal voor u ontworpen en bedoeld voor alle duurzame en energie zuinige RSP woningen welke garant staan voor jarenlang woon plezier in een comfortabele ruimte voorzien van alle gemakken die de hedendaagse techniek u te bieden heeft. Het wordt een woning die volledig naar uw wens is gemaakt.

Laat u overtuigen van onze vakkundigheid en kom dat zelf onder het genot van een kopje koffie of thee beoordelen, wij zijn u graag van dienst!

Bekijk hier onze brochure:

Brochure RSP Recreatiebouw

× Contact met een RSP medewerker