Skip to main content

B&B Hellendoorn

Kom langs en stap binnen onze fabriek

Deze RSP Bed & Breakfast is een zeer betaalbare en op korte termijn leverbare woning. Deze 6 persoons woning is voorzien van alle gemakken, luxe en comfort.

Staat uw gewenste uitvoering er niet bij? Geen enkel probleem, want wij maken en leveren op zeer korte termijn een uitvoering zoals u dat wilt.

Advies & offerte aanvragenBrochure downloaden

Snel leverbaar, precies op maat

De RSP Recreatiebouw Junior wordt in onze fabriek in Zeewolde geheel uit onderhoudsarme materialen gebouwd zoals kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen, een keuken van hoogwaardige kwaliteit en ga zo maar door.

Binnen wordt u verrast door het vele licht wat door de ramen naar binnenvalt. De lichte kleuren van het interieur sluiten naadloos aan bij de omgeving.

Kort gezegd een fantastische woning voor op een prachtige plek. Wilt u uw junior laten uitvoeren met een persoonlijke toontje, geen probleem bij ons kan dat allemaal.

Brochure downloaden

Vul onderstaand uw gegevens in en ontvang onze brochure;
  Ik wil brochure ontvangen over StacaravansIk wil brochure ontvangen over ChaletsIk wil brochure ontvangen over MantelzorgwoningenIk wil vrijblijvend gebeld wordenIk wil showroom bezoek inplannen

  Meer opties bekijken?

  Type: Junior

  Zoekt u complete stacaravan voor een lage prijs? Dan zit u met een stacaravan type Junior goed. De Junior is een budgetwoning voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. RSP Recreatiebouw realiseert dit voor u.

  Junior 2.0

  Meer informatie

  Junior 2.0 Boerderij

  Meer informatie

  Type: 4seasons

  Onze 4 seizoenen chalets zijn speciaal gemaakt voor 365 dagen gebruik. In welk seizoen van het jaar u ook zit, u geniet altijd optimaal van deze chalet, onderhoudsarm en uitstekend geïsoleerd.

  4seasons

  Meer informatie

  4seasons special

  Meer informatie

  4 seasons boederij

  Meer informatie

  Type: Twin

  Investeren in een eigen stacaravan is een kleine stap met het instapmodel de Junior. Deze stacaravan wordt traditioneel gebouwd en is natuurlijk van uitstekende kwaliteit

  Type: Overig

  Genieten doet u echt als het chalet volledig voldoet aan uw wensen maar zeker ook door de plaats waar uw chalet staat.

  Boederij

  Meer informatie

  Op maat gemaakt

  Meer informatie

  betrouwbaar vakmanschap 

  betrouwbaar vakmanschap 

  betrouwbaar vakmanschap 

  65 jaar betrouwbaar vakmanschap 

  65 jaar betrouwbaar vakmanschap 

  65 jaar betrouwbaar vakmanschap 

  × Contact met een RSP medewerker