Skip to main content

Stacaravan / chalets

Chalet RSP 4 Seasons

Onze 4 seizoenen chalets zijn speciaal gemaakt voor 365 dagen gebruik. In welk seizoen van het jaar u ook zit, u geniet altijd optimaal van deze chalet, onderhoudsarm en uitstekend geïsoleerd.

Door het gebruik van de unieke Recreatie HSB-panelen kunnen we een hoge isolatiewaarde garanderen zonder te kort te doen aan de flexibiliteit van uw indeling. Door een super efficiënte indeling toe te passen geniet u maximaal van de grote van uw chalet. Heeft u specifieke wensen of eisen aan uw chalet?  Geen zorgen! In onze 4 Seasons chalet is vrijwel alles mogelijk. De chalets worden compleet afgeleverd en zijn voorzien van alle hedendaagse gebruiksgemakken.

Ook de 4 Seasons chalet is uitgerust met een functionele kwaliteitskeuken van Bruynzeel, geheel naar uw smaak samengesteld en voorzien van alle keukenluxe die u zich wensen kunt. Het aantal slaapkamers, de grootte van de badkamer en de mogelijkheid van een inpandige berging is allemaal bespreekbaar.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van het 4 Seasons chalet!

Klik hier voor meer informatie

Ongekende kwaliteit.

U kent ongetwijfeld het gezegde;  “De ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde over de lage prijs allang vergeten is” nou dit is zeker niet van toepassing op de 4 seasons !.   De 4 seasons bestaat uit speciaal geselecteerde kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsarme materialen waarbij levensduur en gebruiksgenot voorop staan ongeacht in welk seizoen we zitten. Neem contact met ons op om u nader te laten informeren over de vele mogelijkheden die de 4 seasons u te bieden heeft.

Vraag hier onze brochure aan;    × Contact met een RSP medewerker