Skip to main content

Stacaravan / chalets

Junior Boerderij


Investeren in een eigen boerderijstijl stacaravan is een kleine stap met dit instapmodel van RSP Recreatiebouw. Deze stacaravan wordt traditioneel gebouwd en is natuurlijk van uitstekende kwaliteit. RSP Recreatiebouw bouwt al 65 jaar stacaravans en chalets naar ieders wens, zoekt u veel woning voor een lage prijs? Dan zit u met de stacaravan Junior goed. De Junior is een budgetwoning voorzien van alle gemakken die u nodig heeft en is in diverse formaten leverbaar en geheel naar wens en zeer flexibel in te delen.
Klik hier voor meer informatie
Wellicht droomt u er al jaren van: een Boerderij stacaravan kopen in Nederland of het buitenland. Een plek creëren om heerlijk te vertoeven met uw familie of vrienden. Met een eigen chalet heeft u de vrijheid om op ieder moment van het jaar uit de dagelijkse sleur te stappen en écht even tot rust te komen. Laat uw chalet financieren door Leenattent en ontdek de voordelen.

Financieren ? Klik hier voor uw betaalplan.

Landelijk genieten !

Hoe heerlijk is het uw eigen vakantieplek te hebben! Een plaats waar u tot rust komt, weg uit de dagelijkse drukte en wat doorgaans geen wereldreis is om er te komen.
Genieten doet u echt als het chalet volledig voldoet aan uw wensen maar zeker ook door de plaats waar uw chalet staat.
Nederland kent natuurlijk veel verschillende mooie natuurlandschappen, van de kust tot in het bos.
RSP Recreatiebouw kan u helpen de juiste plaats te vinden, waar u graag en zo vaak als u wilt de vrije tijd doorbrengt.

 

Vraag hier onze brochure aan:
    Ik wil brochure ontvangen over StacaravansIk wil brochure ontvangen over ChaletsIk wil brochure ontvangen over MantelzorgwoningenIk wil vrijblijvend gebeld wordenIk wil showroom bezoek inplannen

    × Contact met een RSP medewerker