Dikkenberg Design 2.0-509

Een direct leverbare en zeer complete woning voorzien van alle gemakken, luxe en comfort om heerlijk te kunnen gaan recreëren.

Deze woning is geheel uit onderhoudsarme materialen gebouwd zoals kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen en ga zo maar door. Binnen wordt u verrast door het vele licht wat door de ramen naar binnenvalt. De lichte kleuren van het interieur sluiten naadloos aan bij de omgeving. Kort gezegd een fantastische woning op een prachtige plek.

Klik hier voor de marktplaats advertentie !
Nieuwsgierig naar de algemene RSP Brochure ? vul onderstaand uw gegevens in en ontvang direct onze brochure in uw e-mail;
  Ik wil brochure ontvangen over StacaravansIk wil brochure ontvangen over ChaletsIk wil brochure ontvangen over MantelzorgwoningenIk wil vrijblijvend gebeld wordenIk wil showroom bezoek inplannen

  Recreatiepark de Dikkenberg

  Recreatiepark de Dikkenberg is een familiebedrijf; zelfstandig en onafhankelijk !.

  Bent u op zoek naar één van de meest veelzijdige recreatieparken van Nederland dan is Recreatiepark de Dikkenberg iets voor u. Dit park biedt werkelijk voor iedereen wat wils.

  Zo is er een gedeelte met exclusieve parkwoningen en een prachtig aangelegd Stacaravan & Chaletpark. En last but not least,Landgoed Panorama, een bosrijk gedeelte van het park met vrijstaande, rietgedekte boerderijvilla’s.
  Het park beschikt over alle voorzieningen die ieder verblijf er op voorhand tot een geslaagde vakantie verheffen.

  Klik hier om direct naar de site van Recreatiepark de Dikkenberg te gaan.
  Een chalet staat voor het ultieme gevoel van vrijheid, u kunt komen en gaan waar u wilt. Lekker met het gezin op pad voor een heerlijke vakantie of samen genieten tijdens een weekendje weg. Heeft u een caravan en voldoet hij niet langer aan uw wensen of wilt u graag een nieuwe kopen? Dankzij een lening voor een chalet kunt u hem eenvoudig financieren, bijvoorbeeld om de kosten te verspreiden over de gebruiksduur. Laat u kosteloos adviseren over de caravan lening, zoals over het type en de beste looptijd voor uw financiële situatie. ? maak dan gebruik van ons betaalplan.
  Financieren ? Klik hier voor uw betaalplan