Skip to main content

Een mantelzorgwoning: geheel op maat gemaakt

Een mantelzorgwoning bouwen doen we samen. Bij RSP Recreatiebouw wordt de mantelzorgwoning geheel voor u in eigen fabriek op maat gemaakt. Een woning voorzien van alle luxe en comfort die u zich maar wensen kunt wie wil dat nou niet. Zo kan een mantelzorgwoning voorzien worden van meerdere slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken. Ook uw locatie speelt bij het ontwerpen een grote rol, samen met u gaan we graag de uitdaging aan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Bouwen dat doen we samen!

Mantelzorgwoning 100m2

Op zoek naar een mantelzorgwoning van 100m2? We realiseren woningen geheel op maat, dus ook een mantelzorgwoning van 100m2. Geheel naar uw wens. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt natuurlijk terecht bij onze mantelzorg adviseur. Ook deze woning is geheel voorzien van meerdere slaapkamers, keuken, woonkamer en een badkamer. Niet specifiek op zoek naar een mantelzorgwoning van 100m2? Geen probleem! We realiseren ook woningen in andere formaten. Neem contact op en bespreek uw wensen.

Waarom RSP-recreatiebouw?

✅ Een 100% Nederlands fabricaat uit eigen fabriek
✅ 65 jaar ervaring
✅ Altijd scherp geprijsd
✅ Duurzaam, ecologisch en circulair bouwt
✅ Woning op maat samengesteld
✅ Ontzorgd tijdens het hele proces
✅ Transparante begroting

Hoe ziet het proces eruit?

✅ Bespreek vrijblijvend uw wensen met een adviseur
✅ Presentatie en uitwerking van het schetsplan met een openbegroting.
✅ Toetsing bij gemeente van de plannen.
✅ Opdracht tot uitvoering.
✅ Locatie voorbereiden op plaatsing mantelzorgwoning.
✅ Bouwen van uw woning, geheel compleet uit de RSP-Recreatiebouwfabriek.
✅ Plannen van uw bedrijfsbezoeken tijdens het bouwproces
✅ Plaatsen van de woning op uw locatie, inclusief aansluiten en afwerken.
✅ Oplevering en ingebruikname van de woning op locatie.

Mantelzorgwoning in ontwikkelproces

Een mantelzorgwoning naar uw wens

Een mantelzorgwoning kopen bij RSP Recreatiebouw is altijd een goed idee, want het wordt geheel naar uw wens gebouwd. Zo hebben wij standaard een ruime woonkamer met open keuken, een royale slaapkamer en natuurlijk een ruime badkamer. De mantelzorgwoning is in de basis al van alle gemakken voorzien maar mocht u toch hele specifieke wensen hebben dan is dat voor ons geen probleem. Onze mantelzorg adviseur regelt alles met u in goed overleg.

Neemt uw zorgvraag toe, dan kunt u de inrichting en voorzieningen snel daarop afstemmen. Met deze unieke oplossing is het langer zelfstandig wonen zonder dat de privacy en het comfort in het gedrang komt voor altijd gewaarborgd.

Onderhoudsarm en hoge isolatiewaarde

Een mantelzorgwoning kopen kan gedurende het gehele seizoen. De woningen zijn speciaal gemaakt voor 365 dagen gebruik. In welk seizoen van het jaar u ook zit u geniet altijd optimaal van deze mantelzorgwoning. Onze woningen zijn standaard onderhoudsarm en uitstekend geïsoleerd.

Door het gebruik van unieke HSB Panelen kan RSP Recreatiebouw een hoge isolatiewaarde garanderen zonder te kort te doen aan de flexibiliteit van uw indeling. Door een mantelzorgwoning te kopen en een super efficiënte indeling toe te passen, geniet u maximaal van de ruimte.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid bij het kopen van onze mantelzorgwoningen.

Mantelzorgwoning realisatie

Realisatie van uw comfortabele (pre) mantelzorgwoning

Het plaatsen van een mantelzorgwoning is doorgaans vergunningsvrij. In sommige gevallen kan dit niet het geval zijn en kan RSP Recreatiebouw voor u alle benodigde vergunningen regelen. Ook het plaatsen en aansluiten van uw woning, het aanpassen en afwerken van uw tuin kan door ons geregeld worden. Bij het zoeken naar het kopen van de juiste mantelzorgwoning komen veel praktische zaken kijken die enige tijd kosten. Het is dan ook fijn als u, wellicht voor uw eigen gevoel een beetje vroeg, een start kunt maken met dit traject. Gelukkig heeft de overheid voorzien in een versoepelde regelgeving voor het plaatsen van mantelzorgwoningen. In de publieksbrochure vindt u hierover meer informatie.

Volgorde van het traject:
 • Bespreek vrijblijvend uw wensen met een RSP adviseur.
 • Locatie beoordelen op geschiktheid.
 • Schetsplan maken met een begroting.
 • Toetsting bij de Gemeente van uw plannen.
 • Schetsplan verder uitwerken met bestek, tekeningen en definitieve calculatie.
 • Opdracht tot uitvoering.
 • Grondwerk voorbereiden.
 • NUTS voorzieningen voorbereiden.
 • Bouwen van uw woning, geheel compleet in de RSP Recreatiebouw fabriek.
 • Plannen van uw bedrijfsbezoeken tijdens het bouwproces.
 • Plaatsen van de woning op uw locatie inclusief aansluiten en afwerken.
 • Oplevering op locatie.
× Contact met een RSP medewerker