Skip to main content

Junior

Junior 2.0

Junior 2.0 Boerderij

Type: Junior

Zoekt u complete stacaravan voor een lage prijs? Dan zit u met een stacaravan type Junior goed. De Junior is een budgetwoning voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. RSP Recreatiebouw realiseert dit voor u.

RSP Recreatiebouw bouwt al 65 jaar naar ieders wens

Hoe heerlijk is het uw eigen vakantieplek te hebben! Een plaats waar u tot rust komt, weg uit de dagelijkse drukte en wat doorgaans geen wereldreis is om er te komen. Genieten doet u echt als uw vakantiewoning van binnen en buiten volledig voldoet aan uw wensen en natuurlijk aangepast is aan uw omgeving.

Advies & offerte aanvragenBrochure downloaden

Vraag hier onze brochure aan

Vul het formulier in en ontvang direct de brochure in je mailbox.  Een plek voor jezelf

  Hoe heerlijk is het uw eigen vakantieplek te hebben! Een plaats waar u tot rust komt, weg uit de dagelijkse drukte en wat doorgaans geen wereldreis is om er te komen. Genieten doet u echt als het chalet volledig voldoet aan uw wensen maar zeker ook door de plaats waar uw chalet staat. Nederland kent natuurlijk veel verschillende mooie natuurlandschappen, van de kust tot in het bos. RSP Recreatiebouw kan u helpen de juiste plaats te vinden, waar u graag en zo vaak als u wilt de vrije tijd doorbrengt.

  Maar er zijn ook andere mogelijkheden, misschien wilt u wel verhuren om toch een aanzienlijk stuk van de investering terug te verdienen en tegelijkertijd ook uw eigen vakantieplek te hebben. Wij adviseren u graag!
  Maar wellicht heeft u al een oude stacaravan op een locatie die u helemaal bevalt en wilt u wat nieuws, ook dan kan RSP uw wensen invullen.

  betrouwbaar vakmanschap 

  betrouwbaar vakmanschap 

  betrouwbaar vakmanschap 

  65 jaar betrouwbaar vakmanschap 

  65 jaar betrouwbaar vakmanschap 

  65 jaar betrouwbaar vakmanschap 

  × Contact met een RSP medewerker